GPS.ON-IT is ontstaan vanuit de vraag om betere en overzichtelijkere GPS tracking vanuit uitzend en agrarische branche.

Tracking hardware word mogelijk gemaakt middels gespecialiseerde hardware van Teltonika en een IOT sim data pakket en middels een online portaal welke ontwikkeld word door specialisten in Litouwen en volledig geënt is op de behoefte van GPS.ON-IT.
Dit bied garantie voor een goed product met brede uitbreidingsmogelijkheden.


GPS Tracking

Auto’s
Bussen
Vrachtwagens
Tractoren
Heftrucks
Trailers
Containers
Fietsen
Personen

(voor vragen over meer Tracking mogelijkheden neem contact op met ON-IT)

Besturing

Landbouw Machines
Mobiele Verlichting
Aggregaten

(voor vragen over meer besturings mogelijkheden neem contact op met ON-IT)

RAPPORTEN

Object Informatie
Huidige Positie
Route-data met Sensor informatie
Starts en Stops
Bestuurders lijst
Gebeurtenissen
Geofence Rapport
Snelheden
Taken
Kosten

(voor vragen over meer Rapport mogelijkheden neem contact op met ON-IT)

Functies

Realtime Tracking

De realtime-volgmodus vertegenwoordigt live gegevens van gevolgde objecten. Informatie wordt elke tien seconden bijgewerkt zonder dat u de pagina hoeft te vernieuwen of opnieuw in te loggen op uw account. Bewaakte gegevens bevatten voertuigstatus, breedtegraad, lengtegraad, hoogte, adres, snelheid, verbindingstijd, ontstekingsstatus, brandstofverbruik, sensorgegevens, dichtstbijzijnde geozone en nog veel meer.

Dashboard

Dashboard is een hulpmiddel voor informatiebeheer dat belangrijke gegevens van een trackingaccount visueel volgt, analyseert en weergeeft. Dashboard is een efficiënte tool om objecten, gebeurtenissen, onderhoud, taken en kilometers centraal te monitoren.

Widgets

Widgets geven recente objectinformatie weer die elke tien seconden wordt bijgewerkt zonder dat de webpagina hoeft te worden vernieuwd. Stuur opdrachten om het apparaat te bedienen, bekijk recente gebeurtenissen en kilometergrafiek.

Sensoren

Sensoren helpen de GPS-trackingmogelijkheden uit te breiden. Gegevens van de boordcomputer van het voertuig uitlezen via CAN of meetwaarden opvragen van extern aangesloten sensoren. Bewaak verschillende voertuiggegevens, zoals brandstofniveau, toerental, temperatuur, spanning, iButton, RFID en meer. Bereik nauwkeurige metingen met kalibratietabel en formules.

Gebeurtenissen

Gebeurtenissen is een van de belangrijkste functies die onze software biedt. Gebeurtenissen worden gebruikt om acties op gang te brengen door belangrijke of verstorende activiteiten. De klant ontvangt direct sms/e-mail/push-meldingen die worden geactiveerd door verschillende soorten gebeurtenissen.

Historie

Geschiedenis toont alle opgeslagen gegevens die de server heeft verzameld van aangesloten apparaten gedurende de gekozen periode. Software slaat informatie op die wordt ontvangen van GPS-trackingapparatuur, zoals snelheid, tijd, locatie, haltes, rapporten, gebeurtenissen, enz. De geschiedenis wordt op verschillende manieren weergegeven: visueel op de kaart, in een grafiek of in HTML/XLS-formaat.

Routes

De functie Routes is een handig hulpmiddel om een ​​belangrijk deel van de weg te markeren door een virtueel pad op de kaart te tekenen. Ontvang bovendien meldingen als het voertuig zich binnen of buiten de route bevindt. Deze functie is handig om de voertuigafhankelijkheid van de weg te analyseren.

Geofences

Met geofences kunt u een virtuele perimeter maken op geografische gebieden die specifiek voor u van belang zijn. De belangrijkste reden om geofences te hebben is om te controleren of de eenheid binnen het gebied blijft of niet, zodat wanneer de geofencing-eenheid het gebied binnenkomt of verlaat, een melding wordt gegenereerd.

Rapporten

Ontvang gedetailleerde rapporten over ritten, kilometers, rijgedrag, brandstofverbruik en diefstallen, activiteit in een bepaalde zone of route. Rapporten worden gebruikt voor data-analyse van een bepaald voertuig of een hele groep. Rapporten kunnen worden geëxporteerd of direct naar e-mailadressen worden verzonden in HTML/PDF/XLS-indeling.

Taken

Taken maken het gemakkelijk om items te maken en te beheren met betrekking tot aankomend werk dat moet worden voltooid. Stel start- en eindadres, prioriteit, taakstatus in. Taken kunnen worden beheerd via de mobiele applicatie.

Logboek

Logboek vertegenwoordigt informatie die is ontvangen van RFID- en iButton-apparaten. Alle wisselingen van chauffeurs, trailers en passagiers kunnen worden geladen of geëxporteerd voor analyse.

Diagnostische foutcodes

Met diagnostische foutcodes kunt u foutcodes bekijken die zijn ontvangen via OBD-compatibele apparaten. Zo kunt u bepalen welk type storing uw voertuig heeft zonder de motorkap te openen.

Onderhoud

Het Onderhoudsschema herinnert u eraan wanneer u uw voertuig moet laten onderhouden, zoals een olieverversing of technische inspectie. Het kan ook dienen als herinnering om een ​​verzekering af te sluiten.

Kosten

Gebruik de functie Uitgaven om het bedrag bij te houden dat is besteed aan het onderhoud van een object. Evalueer het economische voordeel van voertuiggebruik met het uitgavenrapport op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Object Besturing

Software biedt objectbesturing met behulp van commando’s, wat een uiterst handige functie is om voertuigen op afstand te besturen. Zet het contact aan/uit en vele andere aspecten.

Mobiele App

Mobiele Android- en iOS-apps voor GPS-tracking en accountbeheer.

API

HTTP API maakt het mogelijk om gegevens op te halen en in te stellen die kunnen worden gebruikt voor de ontwikkeling van apps van derden. Toegang tot gegevens met betrekking tot gebruikers, objecten, gebeurtenissen, rapporten, routes, zones, POI (Points of Interest) en andere.

Trackers

Er zijn veel verschillende soorten trackers beschikbaar, ON-IT kiest voor de betrouwbare trackers van Teltonika.
Hieronder een kleine greep uit het assortiment van de beschikbare trackers.

FMB003

De plug & play OBD2 tracker bij uitstek!

TAT100

Perfect voor het traceren van waardevolle goederen, en niet aangedreven activa.

FMB900

De kleinste vaste inbouw tracker.

FMC640

Proffesionele Tracker met meerdere in/outputs.

F.A.Q.

Soms is een telefonische uitleg niet genoeg daarom hebben wij een aantal handleidingen geschreven om u verder te helpen met het GPS product.

Mobiele App Installatie Handleiding

In deze handleiding word je in een paar stappen door het installatie process geholpen van de mobiele app.

Zomer – Wintertijd aanpassen

In deze handleiding word in een paar stappen uitgelegd hoe u makkelijk de zomer en wintertijd kunt instellen.

Tracker TMT250 Handleiding

In deze handleiding word in een overzicht uigelegd hoe de TMT250 tracker werkt en wat de verschillende knoppen en leds doen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ON-IT opnemen.