Office Ninja – Connector, Is een connector speciaal gebouwd voor de uitzendbranche.
Middels de ON-Connector word er een mogelijkheid gecreëerd om planningssoftware direct te laten communiceren met de Klok of Urenregistratie software van de eindklant van de uitzendonderneming.

Probleem – overtypen van data.

Er is een probleem, en dat is het vele overtypen van stamdata en gewerkte uren door uitzendorganisaties en hun eindklanten welke in veel gevallen allen een eigen kloksysteem gebruiken.
Middels de connector word er een gestandaardiseerde verbinding gelegd tussen de software van de uitzendorganisatie en de software van de eindklant.
De ON-Connector, deze fungeert als een vertaler en een distributeur binnen deze keten.

Voorbeeld

De eindklant doet een aanvraag van X aantal personen, uitzendbureau gaat opzoek.
Zodra het uitzendbureau de X aantal personen heeft gevonden en deze vervolgens inplant in hun planning software bij de eindklant en deze planningswijziging goedkeurt word er een bericht met de Stamdata de startdatum en e.v.t. klokcode vanuit de planning software naar de ON-Connector gestuurd.
Deze word daar vertaald en doorgestuurd naar het Kloksysteem van de eindklant.

Op dit moment heeft de eindklant direct beeld wie er komen gaat inclusief benodigde stamdata.

Zodra de X aantal personen bij de eindklant klaar zijn met werken en eindklant de uren accordeert in hun kloksysteem word er een uren-bericht terug gestuurd van het kloksysteem van de eindklant naar de ON-Connector.
Hier word dit bericht weer vertaald en doorgestuurd naar de planning software van het uitzendbureau.

Uitzendsoftware

Stamdata

Uren