In onze wereld van verbazingwekkende technologie zijn updates cruciaal voor sterke prestaties en beveiliging. Er wordt ons constant verteld dat we onze mobiele telefoons, onze computers, de apps die we gebruiken en meer moeten updaten. Maar als u een WordPress-website gebruikt, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom updates voor een WordPress-website zo belangrijk zijn?

Het WordPress-platform wordt regelmatig getest en bijgewerkt voor de best mogelijke prestaties en om mazen in de beveiliging te voorkomen. Net als de updates voor onze telefoons, computers en apps, kunnen deze WordPress-updates ons helpen nieuwe functies te ontdekken, het aantal problemen dat we tegenkomen te verminderen en een positieve gebruikerservaring te behouden. Naast de website-updates worden plug-ins die op uw WordPress-website worden uitgevoerd, net zo vaak getest en bijgewerkt als WordPress zelf en zo niet meer.

Maar omdat ze zo vaak voorkomen, kan het gemakkelijk zijn om het als een gedoe weg te werken of onszelf ervan te overtuigen dat een update niet iets is dat we echt nodig hebben. Als u echter het maximale uit uw WordPress-website wilt halen, moet u uw site en de gebruikte plug-ins regelmatig bijwerken.

Waarom zijn wordpress update belangrijk?

Bedenk wat er gebeurt als je ervoor kiest om je telefoon of je computer een paar maanden niet bij te werken. De software wordt traag, u kunt problemen met bugs tegenkomen en uw veiligheid loopt gevaar. De software die u gebruikt, is verouderd, dus u worstelt om de nieuwste functies en voordelen te ontdekken waarvan u denkt dat u ze zou moeten hebben. Een WordPress-website zal op dezelfde manier werken.

De updates helpen onze WordPress-websites gedurende die periode op het hoogst mogelijke niveau te presteren. Maar zelfs nadat een update is uitgebracht, verkennen en experimenteren ontwikkelaars van over de hele wereld om nieuwe, betere manieren te vinden om beveiliging te bieden, problemen op te lossen of nieuwe functies te introduceren om uw website op de hoogte te houden van de technologie.

Bij elke nieuwe update die WordPress uitbrengt, zult u merken dat de nieuwe software u nieuwe opties biedt voor het aanpassen van uw website, problemen en bugs oplost die een recente update mogelijk heeft veroorzaakt, of u beveiliging en bescherming tegen hackers biedt.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen om up-to-date te houden?

Er zijn veel componenten van een WordPress-site die up-to-date moeten blijven. De belangrijkste updates voor een veilige en goed presterende site zijn updates voor het WordPress-platform, updates voor plug-ins en updates voor het thema dat uw website gebruikt.

Heb je een goede backup?

Voordat je aan de slag gaat en de updates van je website aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat je een goede back-up hebt van al je bestanden en databases. Het is niet ongebruikelijk dat WordPress-updates, in combinatie met een thema-update of plug-in-update, conflicten veroorzaken. Als er iets gebeurt tijdens een update, moet u mogelijk een back-up terugzetten of een probleem met uw bestanden of database oplossen. Maak je geen zorgen, we hebben ervaring op dit gebied en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je website veilig is, zelfs als er een conflict ontstaat.

De beste manier om uw WordPress-site up-to-date te houden.

Als je je afvraagt ​​hoe je alle updates en behoeften van je WordPress-site kunt bijhouden neem dan eens contact op met ON-IT.

Categories:

Tags: