ON-IT.GPS is kort geleden gelanceerd een GPS tracking en controlling oplossing voor het MKB.
In de beginselen is het een GPS pakket welke uiterst geschikt is voor het wagenpark beheer, echter is het paket zo uitgebreid dat het voor een heel scala aan objecten kan volgen, besturen en monitoren.

GPS tracking systeem is een relatief kleine investering. Welke het werk van een wagenpark\assetbeheerder makkelijk moet maken. Hieronder hebben wij een viertal voorbeelden waarom GPS.ON-IT zinvol voor u zouden kunnen zijn.

1. Automatisch kilometerregistratie.

Het is doorgaans duidelijk dat de regels voor rittenregistratie van de belastingdienst strikt gevolgd moeten worden.
Met een GPS tracker app mag en kan de papieren registratie de deur uit.
Een totaal overzicht kan wekelijks of maandelijks automatisch naar je mailadres gestuurd worden of is via een webportaal real-time in te zien.

De ritten kunnen gelabeld worden zoals u dat wenst. Deze labeling is bijzonder handig voor zzp’ers die gebruik maken van hun privé auto en elke rit kunnen identificeren.
Voor de ondernemers die een auto op naam van de onderneming hebben staan is zo’n inbouw oplossing de manier om sluitend aan te tonen wat voor soort kilometers zijn gereden.

2. Minder uitgaven aan onderhoud.

Hoeveel geld betaal je jaarlijks aan onderhoud of vervanging? Je hebt het vast wel eens gezien hoe sommige bestuurders met hun auto’s omgaan met soms gevolg kapotte bedrijfsauto’s langs de kant of schade aan de auto. Dit kost je geld, tijd en ergernis. Door een GPS tracker heeft de fleetmanager beter en sneller inzicht in de staat van onderhoud van uw auto’s.

GPS tracking laat minder ruimte voor fouten bij het onderhoud in elk voertuig. Het genereert gedetailleerde rapporten over hoe uw bestuurders rijden en of ze de optimale route kiezen.

Als je de investering in een GPS tracker systeem maakt, zul je ontdekken dat je op de lange termijn, je geld beter laten renderen door hier gebruik van te maken.

Een GPS tracker betaalt niet alleen voor zichzelf terug, het bespaart geld.

3. Aansprakelijkheid en rijgedrag bestuurder.

Zonder een GPS tracker, ben je sterk afhankelijk van jouw chauffeur en zijn verhaal.

Sterker, eigenlijk ben je verplicht een sticker te plaatsen op de achterkant van elk voertuig te lezen heeft geplaatst “Hoe is mijn rijstijl?” met een telefoonnummer.

Maar hoeveel mensen nemen de moeite om je te bellen als jouw chauffeurs te snel gaan of letterlijk te kort door de bocht gaan?

Natuurlijk hoop je dat de medewerkers die extern zijn het juiste doen, maar foutjes in gedrag zijn menselijk. GPS tracker apps geef je een extra mogelijkheid tot verantwoording.

Als jouw medewerker een boete krijgt of een late aankomst op de plaats van bestemming, dan weet je vervolgens hoe dat komt.

Of als de zakelijke tankpas onevenredig teveel gebruikt wordt wat dan iets zegt over de snelheid, optrekken en hard door de bochten rijden.

4.  GPS.ON-IT

Met een GPS tracker systeem van ON-IT zullen de besparingen jaar na jaar oplopen.

Naar onze bescheiden mening kun je geen betere investering hebben en ontzorgt het de ondernemer van een hoop operationele activiteiten.

En het – zeker voor de zzp’er – voorkomt het gedoe met de belastingen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, neem een kijkje op de Product pagina van GPS.ON-IT: https://on-it.net/gps-on-it/

Voor eventuele vragen of opmerkingen neem contact met ons op via: https://on-it.net/contact/

Categories:

Tags: