Bij het uitzendbureau AgroStar was nauwkeurige ritregistratie een uitdaging. Chauffeurs gebruikten verschillende voertuigen, en het bijhouden van gereden kilometers per persoon was tijdrovend en foutgevoelig. De oplossing kwam met de ON-Connector.

Met de ON-Connector kon AgroStar hun planningssoftware koppelen aan hun GPS-systeem. Hierdoor werden de namen van chauffeurs automatisch gelinkt aan de GPS-gegevens van de voertuigen. Iedere keer dat een chauffeur een rit begon, registreerde het systeem automatisch de gereden kilometers op naam van de chauffeur.

Binnen een paar dagen was de verbetering duidelijk. Ritregistratie werd volledig geautomatiseerd, en er waren geen fouten meer bij het toewijzen van kilometers. Dit bespaarde het administratieteam kostbare tijd en verhoogde de nauwkeurigheid van hun rapportages. Dankzij de ON-Connector kon AgroStar efficiënter werken en hun administratieve processen stroomlijnen, waardoor ze zich beter konden richten op hun kernactiviteiten.

Categories:

Tags: