GPS.on-it.net is ontstaan vanuit de vraag en kennis vanuit de Uitzendbranche.
GPS tracking is spannend, heeft iets geheimzinnigs, je kan objecten (meestal auto’s) volgen waar ook ter wereld. De techniek heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en is in vele vormen en maten te verkrijgen.
Lees meer over dit product en een mooi voorbeeld op de website van ON-IT.

Trackers

Inmiddels bied ON-IT een heel aantal trackers aan welke allemaal specifiek voor een doel zijn gebouwd maar ook geprogrammeerd.
Het mooie van de combinatie van trackers (Teltonika) en het Portaal is dat deze niet specifiek voor één doel ontwikkeld zijn, zo kunnen de trackers omgeprogrammeerd worden om een heel ander object te kunnen volgen met andere vereisten dan waar deze van origine voor bedoeld was. Zo is er bijvoorbeeld een tracker in het assortiment welke bedoeld is om objecten voor een langere periode (3jaar op 1 batterij lading) te kunnen volgen, echter verstuurde dezee tracker maar één locatie per dag naar het portaal. (niet ideaal)
Voor dit specifieke doel hebben wij deze tracker zo geprogrammeerd en getest dat deze bij beweging elke 6 minuten een locatie verstuurd en bij stilstand elk uur, dit resulteerde in een batterijduur van 1,5 maand.
De objecten die gevolgd werden in bovenstaand voorbeeld worden maar enkele dagen achtereenvolgend verhuurd, hierdoor was deze tracker uit eindelijk een uitstekende oplossing.

Dashboard

Maar niet de tracker alleen maakt een goed GPS systeem, het Dashboard ofwel Portaal is net zo belangrijk.
In het voorbeeld van hierboven was het ook van belang dat de signalering correct werd afgehandeld, zo moest er bij een bepaald batterijniveau een email melding komen.
Ook moest er een melding komen als een object uit een GEO-fence zone vertrok.
Rittenregistratie was ook zeer van belang, maar niet omdat het een bedrijfsvoertuig was maar omdat de administratie naderhand exact wou kunnen zien wie welk object waar en hoelang heeft gebruikt.
Kortom, in het GPS portaal van GPS.on-it.net is dit allemaal te configureren en dit is zoals hierboven voor elke use-case anders.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit Product aarzel dan niet een neem contact op.

Tags: